Verschillende type mobiele telefoons

Een nieuwe mobiele telefoon uitzoeken is nog niet zo gemakkelijk. Er komen ongeveer iedere maand wel een aantal nieuwe smartphones uit. Er is dus keuze genoeg. Sommige mensen zweren bij een telefoon van Apple. Anderen vinden dat juist helemaal niks. De Android telefoons (het mobiele besturingssysteem van Google), is zeker ook populair.

Het is een open source platform waar fabrikanten zelf vele functionaliteiten aan kunnen toevoegen. Dit maakt het voor fabrikanten zeker interessant om het platform te gebruiken. Ook voor gebruikers is het zeer interessant, zeker in combinatie met een sim only internet abonnement. Er zijn in de app store vele goede en interessante apps te downloden voor de telefoons en tablets die van het systeem gebruik maken.

Misschien een tweedehands telefoon een optie?

nieuwe telefoon kopen
Een tweedehands telefoon is mogelijk ook best interessant..

Als u een nieuwe telefoon wilt aanschaffen dan kunt u overigens ook uw oude telefoon vervangen voor een tweedehands exemplaar. Er zijn vele telefoons die worden aangeboden op diverse websites waar dit gedaan kan worden. Natuurlijk heeft u dan niet het allerlaatste model, maar u betaald wel een stuk minder. Als u namelijk een nieuw model telefoon wilt aanschaffen bent u al snel enkele honderden euro’s kwijt. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om de telefoon via een abonnement in je bezit te krijgen. De prijzen voor het abonnement zijn echter vaak veel hoger dan bijvoorbeeld een sim only abonnement is. Het extra bedrag is dus in feite gewoon een lening voor de telefoon die je ‘gratis’ bij het abonnement krijgt. Iets om eens over na te denken.

Bij een tweedehands telefoon kunt u gewoon een voordelig sim only abonnement afsluiten en gemakkelijk de telefoon gebruiken. Dit kan worden gezien als het beste van 2 werelden. Want de telefoon is direct van u, maar u heeft niet een hoog bedrag betaald voor het apparaat. Daarnaast is er veel keuze voor mobiele telefoon op de tweedehands markt. Het kan al snel enkele honderden euro’s schelen. Ook worden redelijk nieuwe modellen vaak aangeboden op de websites, ook tegen lagere tarieven dan een compleet nieuwe in de winkel.